1) TERMENI FOLOSITI – DEFINITII:

- www.biju-elegance.ro – site cu caracter comercial aflat in proprietatea SC DENIS MAX FIT SRL-D

- VANZATOR – SC DENIS MAX FIT SRL-D, societarea ce are in proprietate site-ul comercial www.biju-elegance.ro

- CUMPARATOR – utilizatorul ce acceseaza, viziteaza site-ul www.biju-elegance.ro, se inregistreaza si achizitioneaza produsele aflate pe site.

- COMANDA - un formular electronic prin care CUMPARATORUL este de acord sa achizitioneze un produs sau mai multe produse urmand ca acesta sa achite contravaloarea lor in momentul in care le primeste prin curierat.

- PRODUS – bunul achizitionat de pe www.biju-elegance.ro , in cazul acesta, produsele comercializate de catre VANZATOR sunt bijuterii cu cristale Swarovski din argint,argint placat cu aur,argint placat cu rodiu,ceasuri din argint.

- ADMINISTRATOR SITE – persoana abilitata de catre VANZATOR sa gestioneze www.biju-elegance.ro (gestionarea implica adaugarea, stergerea si modificarea de PRODUSE, crearea de vouchere, etc, practic, acesta realizeaza toate activitatile ce tin de administrarea site-ului, cu acordul VANZATORULUI)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2) ACCEPTUL CUMPARATORULUI

A.  Site-ul www.biju-elegance.ro  este proprietatea societatii S.C.DENIS MAX FIT SRL-D, cu sediul in Giarmata, Strada Salcamilor, Nr 8, , Judetul Timis,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timisoara sub nr.J35/3054/2016 

B.  Prin accesarea si/sau accesarea website-ului www.biju-elegance.ro, CUMPARATORUL confirma ca a citit, a inteles si este de acord cu respectarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului ce cuprind printre altele si Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, prevazuta de Legea 677/2001.

C. Acesti termeni si conditii de utilizare a site-ului www.biju-elegance.ro pot fi modificate de catre ADMINISTRATORUL Site-ului in functie de modificarile legislative, fara a fi necesara o notificare in prealabil a vizitatorilor.

D. Folosirea site-ului www.biju-elegance.ro  se va face doar de catre persoanele care au peste 18 ani.

 

3) OBLIGATIILE UTILIZATORILOR SITE-ULUI www.biju-elegance.ro

1) DENIS MAX FIT SRL-D va permite utilizarea site-ului www.biju-elegance.ro sub conditia respectarii tuturor Termenilor si Conditiilor de utilizare a acestuia

2) Este interzisa copierea partiala sau integrala a diferitelor informatii si imagini de pe site

3) Este interzisa utilizarea site-ului www.biju-elegance.ro alte scopuri decat cele de vizualizare a PRODUSELOR, respectiv de achizitionare a acestora. Aici intra si mesajele sau materialele publicitare transmise utilizatorilor site-ului, altele decat cele transmise acestora de catre ADMINISTRATORUL site-ului.

4) Este interzisa agresarea verbala a celorlalti utilizatori ai site-ului www.biju-elegance.ro prin intermediul sectiunii „Comentarii” din dreptul fiecarui produs, precum si accesarea conturilor personale ale altor utilizatori fara acordul acestora.

5) Prin crearea contului personal de inregistrare pe site-ul www.biju-elegance.ro declarati pe proprie raspundere ca informatiile furnizate despre dvs in calitate de CUMPARATOR, ce sunt folosite si pentru facturare, sunt corecte. In plus, raspundeti de securitatea parolei contului dvs.

 

4) RESPONSABILITATILE VANZATORULUI FATA DE PRODUSELE PREZENTATE PE SITE

1) VANZATORUL are obligatia ca PRODUSELE prezentate pe site-ul www.biju-elegance.ro sa fie conforme cu realitatea, sa fie insotite de informatii tehnice, detalii despre originea lor si despre producatorul acestora.

2) VANZATORUL are obligatia de a furniza informatii in legatura cu disponibilitatea PRODUSELOR pe stoc

3) VANZATORUL are obligatia sa respecte preturile afisate pe site in momentul achizitionarii PRODUSELOR de catre CUMPARATORI

4) VANZATORUL are obligatia de a livra PRODUSUL sau PRODUSELE in termenele stabilite. In cazul in care exista exceptii, cum ar fi lipsa rapida din stoc a PRODUSELOR, acesta se obliga sa informeze CUMPARATORUL asupra situatiei exceptionale, mentionandu-i un termen real cand va putea onora comanda.

5) VANZATORUL are obligatia sa expedieze PRODUSELE insotite de factura si Certificat de Garantie al acestora

6) VANZATORUL are obligatia sa returneze contravaloarea PRODUSELOR ce se incadreaza la alineatul „RETURNAREA MARFII”

7) VANZATORUL isi asuma raspunderea ca nu va transmite datele personale, cu caracter confidential, ale vizitatorilor, clientilor sau partenerilor niciunei terte persoane.

 

5) DISPONIBILITATEA PRODUSELOR PE STOC SI TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR

Comenzile efectuate de CUMPARATOR pe www.biju-elegance.ro  vor ajunge la destinatar in 24 h din momentul expedierii coletului ce poate fi procesata in aceeasi zi cu efactuarea comenzii sau in maxim 3 zile lucratoare de la primirea comenzii, daca produsul se afla pe stoc. In cazul in care, vor exista exceptii (se comanda un produs cu stoc 0 ), comanda poate dura pana la 5 zile. 

6) PRETURILE AFISATE PE SITE-UL www.biju-elegance.ro 

Preturile afisate pe www.biju-elegance.ro sunt preturile finale. Vanzatorul, prin intermediul Administratorului site-ului, poate modifica preturile PRODUSELOR fara o instiintare in prealabil a utilizatorilor site-ului.

 

7) EFECTUAREA PLATII PRODUSELOR

Plata produselor comandate de catre CUMPARATOR pe www.biju-elegance.ro se va efectua:

- prin ramburs catre curierul de la firma de curierat selectata la efectuarea comenzii in momentul in care clientul primeste fizic coletul

- Prin transfer bancar in contul RO16INGB0000999906401556 deschis la Banca ING BANK.

- Cash direct la curier in momentul livrari coletului.

 

8) RETURNAREA MARFII

Conform art. 4 din legea 130/2000 CUMPARATORUL are dreptul sa notifice in scris VANZATORULUI ca renunta sa cumparare, cu invocarea unui motiv serios privind calitatea si starea produsului, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. CUMPARATORUL are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. CUMPARATORUL este obligat sa achite costul returnarii produselor sau înlocuirea cu un alt produs ales de cumparator avand aceasi valoare.

Contravalorea marfii returnate va fi platita CUMPARATORULUI in maxim 30 de zile din momentul in care vom primi coletul retur si vom verifica integritatea marfii, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care este specificat contul bancar.

Atentie!!!

La returnare, PRODUSUL trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba ambalajul original, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat!

Inainte de a returna un PRODUS, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa office@biju-elegance.ro sau la numarul de telefon 0724033043sau0723065899 sau direct pe site la sectiunea Contact, sa anuntati ca vreti sa returnati PRODUSUL si ca urmeaza sa  primim un colet de la dumneavoastra.

9) FACTURARE

Pe baza COMENZII efectuate dar si pe baza informatiilor furnizate de CUMPARATOR, VANZATORUL va emite factura aferenta PRODUSULUI sau PRODUSELOR comandate, de aceea, CUMPARATORUL este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare intocmirii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

10) DISPONIBILITATEA SITE-ULUI www.biju-elegance.ro

Green Style Collection SRL isi rezerva dreptul de a modifica interfata si structura oricarei pagini a site-ului www.biju-elegance.ro precum si intreruperea temporara sau permanenta a site-ului, fara vreo notificare prealabila generala sau individuala.

  > INFO> 

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.


Colectam date in scopuri determinate, explicite si legitime
Datele cu caracter personal colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce e necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate

Ce date prelucram:
Colectam de la dumneavoastra informatii ca: numele dumneavoastra, adrese de livrare si facturare, adresa de email, numar de telefon, fisiere de tip cookie. Limitam tipul datelor colectate la ceea ce este strict necesar in raport cu scopul in care sunt prelucrate.
Aceste informatii sunt necesare pentru a putea emite facturi fiscale, pentru a realiza avize de marfa si de expediere, pentru a va putea prelua retururi de marfa sau pentru a opera intrari in service, pentru a va informa in legatura cu comenzile dumneavoastra si cu campaniile curente si viitoare ale companiei.
Datele sunt colectate in scopul respectarii obligatiilor legale carora ne supunem (obligativitatea facturarii comenzilor, intocmirii contractelor etc.).
Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:
Dreptul la informare: poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale.
Dreptul la acces: poti accesa oricand datele tale in sectiunea "Contul meu".
Dreptul de rectificare a datelor: poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa.
Dreptul la stergerea datelor: dreptul de a fi uitat – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege.
Dreptul la restrictionarea prelucarii: poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.
Dreptul la portabilitatea datelor: poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator